Kirjoittaja

Tätä blogia pitää kahden lapsen äiti, hikiliikkuja ja freelancetoimittaja Elina. Liikunta on ollut iso osa minua pienestä pitäen. Jos tauti pitää sängyn pohjalla tai muu este kiireisenä, alkaa parin päivän jälkeen olla aika äkäistä tyttöä. Olen pienestä asti rakastanut juoksemista pitkin metsiä. Liikuntalajeista on tullut kuitenkin kokeiltua vähän kaikkea jalkapallosta lentopalloon ja yleisurheilusta tanssiin. Juoksu on kuitenkin pitänyt pintansa. Vuonna 2010 lähdin mukaan Turun Urheiluliiton triathlonjaoston toimintaan ja innostuin monipuolisesta lajista.

Muutto Raumalle vuonna 2013 hiukan hyydytti harrastamista, ja vuonna 2017 syntynyt tyttäreni muutti ajankäyttöäni ja liikuntaharrastustani. Ihanan tyttäreni syntymä ei suinkaan lopettanut liikkumista, mutta sen jälkeen olen pyrkinyt liikkumaan mahdollisimman paljon niin, että hän kulkisi matkassa: Juoksulenkeille suunnataan rattailla, pyörälenkeille kärryn kanssa ja metsään kantorinkka selässä.

Pikkuihmisten kanssa liikkuessa täytyy ottaa toki enemmän asioita huomioon, kuten päiväunet, ruokailut, vaipat, kiukunpuuskat, pysähdyspaikat jne jne. Itse huomasin etsiväni usein vinkkejä, mitä pienen lapsen kanssa voisi ulkona liikkuen harrastaa ja missä. Toisaalta, miten reissata ja minne, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Päätin siis itsekin ryhtyä niitä vinkkejä kokoamaan.

Tervetuloa lukemaan blogiani.

fullsizeoutput_c4